Butter Project downloaden
Butter Project het nieuwe alternatief

Sinds het wegvallen van het populaire Popcorn time zijn de makers begonnen met de ontwikkeling van een nieuw alternatief genaamd Butter Project ook wel Butter Popcorn Time genoemd. Door alle opkomende rechtszaken heeft men ervoor gekozen om Popcorn Time offline te halen.

Met Butter Project geeft men aan dat u op een legale manier films en series zou moeten kunnen bekijken. Echter is dit natuurlijk nog af te wachten of dit daadwerkelijk legaal wordt. De ontwikkelaars zullen naar vermoeden de keuzes voor het streamen van films en series overlaten aan de gebruikers. Zo kan men moeilijk aangeklaagd worden.

Doordat de bestanden op een open source worden geplaatst kan iedereen ze zelf downloaden. Iedereen kan dus in principe aanpassingen doorvoeren en alles naar eigen wens maken.

Butter Project downloaden

Op dit moment is Butter Project nog niet te downloaden door gebruikers. Wanneer we hier wel gebruik van kunnen maken is helaas nog niet bekend. Naar verwachting zullen we hier de komende tijd over ingelicht gaan worden. Zodra hierover meer informatie is zullen we dit op de website vermelden.

Butter Project heeft nu geen specifieke makers, omdat het op een Open Source project gehost is genaamd Github. Via Butter Project kunt u het programma downloaden. Echter heb je wel de kennis nodig om dit te doen. Gelukkig is er op het internet veel informatie te vinden om dit te realiseren.

Het gebruik ban Butter Project zal straks volledig op eigen risico zijn. Het is een beetje te vergelijken met bittorrents waar je films en series kunt downloaden.